Iris

Iris

Iris Ceramica je matica firme IRIS CERAMICA GROUP koja u svom vlasništvu poseduje sledeće fabrike: Graniti Fiandre, Ariostea, FMG, Porcelaingres, Sapienstone, Diesel…
Proizvodi ove firme imaju za cilj da arhitektama i dizajnerima pruže punu kreativnu slobodu, nudeći širok spektar prirodnih materijala pogodnih za najraznovrsniju primenu, kako za velike građevinske projekte tako i stambene jedinice. Zahvaljujući stalnom i inovativnom tehnološkom napretku IRIS je danas u mogućnosti da na medjunarodnom tržištu ponudi jedinstvene proizvode. Izborom najkvalitetnijih i najređih vrsta mermera, kamena i granita i njihovom tehnološki najsavremenijom obradom IRIS proizvodi podne i zidne ploče najvišeg kvaliteta. Naravno da su izbor gline, peska i minerala takođe od presudnog značaja.
Danas IRIS arhitektama i dizajnerima nudi preko 60 vrsta pločica različite finalne obrade (prepoliranie, polirane, antički-efekat, gravirane, sa neravninama, strukturisane, brušeni škriljac) i u dimenzijama (120×60, 90×45, 60×60, 60×30, 40×40 and 30×30 cm).
Ono što posebno ističe Iris u poslednjih nekolioko godina je usavršavanje proizvodnje granitne keramike u dimenzijama 150×300.
Pogledajte celokupnu ponudu na sajtu:

www.irisceramica.com

Leave a Reply