pecat
Facebook
IRIS
Print  |  E-mail

Proizvodi ove firme imaju za cilj da arhitektama, dizajnerima i prostornim planerima pruže punu kreativnu slobodu, nudeći širok spektar prirodnih materijala pogodnih za najraznovrsniju primenu, kako za velike građevinske projekte tako i u malim stambenim kontekstima.

Zahvaljujući stalnom i inovativnom tehnološkom napretku IRIS  je danas u mogućnosti da na medjunarodnom tržištu ponudi jedinstvene proizvode. Izborom najkvalitetnijih i najređih vrsta mermera, kamena i granita i njihovom tehnološki najsavremenijom obradom IRIS  proizvodi podne i zidne ploče najvišeg kvaliteta. Naravno da su izbor gline, peska i minerala takođe od presudnog značaja.

Danas IRIS  arhitektama i dizajnerima nudi preko 60 vrsta pločica različite finalne obrade (prepoliranie, polirane, antički-efekat, gravirane, sa neravninama, strukturisane, brušeni škriljac) i u dimenzijama (120x60, 90x45, 60x60, 60x30, 40x40 and 30x30 cm).

Ono sto posebno istice Iris u poslednjih nekolioko godina je usavrsavcanje proizvodnje granitne keramike u dimenzijama 150x300. Nakon par godina Iris poseduje poseban katalog sa dimenzijama 150x300. U salonu Medini u Juznom Bulevaru 42 u Beogradu mozete videti uzivo kako izgleda plocica 150x300 na zidu . 

 

 

 

Posetite web sajt proizvođača.